Altrei - Haus Lochmann - (29/07 - 10/08/2018) - | Kriebels & Kuren
Vakantieverhalen - Helemaal mee met de Kriebels & Kuren Jeugdvakanties

Altrei - Haus Lochmann - (29/07 - 10/08/2018)

08.08.2018 Vakantie
Nieuwsgierige ouders, ...

Altrei 8/08/2018

 

Beste ouders van deze fantastische kids

De 2-daagse zit erop en we hebben allemaal een aantal steile kilometers in de benen. Onze inspanningen werden de volgende morgen rijkelijk beloond met een welverdiende brunch.

Ook de volgende dag stond er weer actie op de planning. Met een raft zijn we de rivier van Molina gaan verkennen. Van woele wateren tot watervallen springen en zwemmen in de rivier. Wat een topdag voor een avonturier.

Maandag was het elk voor zich in een mega tof Hungergames-spel waar er maar 1 overlever en dus winnaar was! In de namiddag zijn we Anterivo gaan bezoeken en hebben we de Da Vinci’s onder ons naar boven laten komen in een schilderspel.

En vandaag wanneer het einde spijtig genoeg in zicht komt zijn we de snelheden en stille waters van Caneva gaan opzoeken. Steile glijbanen, tierende tieners en kreten van blijdschap zijn met iedereen gedeeld. Lots of fun gegarandeerd!

Nu zitten we op de bus en is hij rustig aan het uitbollen net zoals wij uitbollen naar het einde van onze vakantie! Keep in touch en dikke kussen van iedere avonturier hier! ;-)

 

Beste nieuwsgierige ouders, 02/08/2018

 

Wat voor plezier hebben wij al beleefd met jullie kids? 

Vandaag kwam de avonturier in ons naar boven. Wat wij allemaal gedaan hebben, je zou het niet geloven. 

Grenzen verlegd en bergen beklommen, 

De sfeer zit er al dik in en we zijn nog maar net begonnen. 

Het was een lange dag van zwoegen en zweten, 

het uitzicht van de Weisshorn zullen we niet meer vergeten. 

Vanavond lekker knus bij elkaar in het hooi, 

wat is het leven toch mooi. 

 

Dikke kussen, jullie dappere avonturiers.

 

 

Dag thuisblijvers 01/08/2018

 

Na een lange busrit zijn we hier aangekomen in het zonnige Altrei. Het zwembad verloste ons van de hitte en konden we ons hoofd koel houden om de volgende dag een battle van rood tegen blauw te spelen! Het blauwe team ging met de overwinning lopen en het rode team liep rood op van deze verslagenheid. Gelukkige duurde dit niet lang en liep het blauwe team een blauwtje bij een stratego in het bos! 

 

Achter deze battle hebben we onze banden versterkt met elkaar en zijn wel als echte touristen het stadje Trento gaan bezoeken. Na shopping kings and queens te spelen zijn we ons een plons gaan wagen in het meer van Caldonazzo. 

 

Deze rustdag hadden we zeker verdiend omdat morgen de gevreesde 2-daagse wandeling op de planning staat! Ondanks zijn onze benen goed in ingesmeerd en we are ready to walk and have some fun!

 

Een dikke, smakende, sappige, verlegen of bescheiden kus van onze kids.OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt