Lanaken - Domein Pietersheim - (30/06 - 6/07/2018) - | Kriebels & Kuren
Vakantieverhalen - Helemaal mee met de Kriebels & Kuren Jeugdvakanties

Lanaken - Domein Pietersheim - (30/06 - 6/07/2018)

04.07.2018
Berichtje uit Lanaken

Lanaken 4/07/2018

Liefste thuisblijvers, 

 

Na het installeren en onze valiezen vakkundig te laten exploderen is de vakantie echt begonnen. We hebben toffe kennismakingspelletjes gespeeld en onder tussen (hopelijk) kennen we iedereen.

 

Eergisteren hebben we nogal een avontuur beleefd. De Hawaiiaanse koning had onze hulp nodig omdat er piraten langs waren geweest en zijn schat hadden verstop. Ook zijn we naar het land van de kikkers geweest om ons helemaal in te leven in de kikker wereld. Hierbij hebben we dus wel wat zotte opdrachtjes gedaan, kijk maar bij de foto’s.

 

Onze buiken staan goed rond van al dat lekkere eten maar hier en daar vonden we nog een erwt op de grond. Onze gezichtjes zijn zeker geen rode lichtjes maar hebben nu al zomers bruine tintjes.

 

Gisteren hebben we onze voeten laten verwennen in het blotevoetenpad. Wat een ervaring was me dat.

 

Vandaag al gesnoept en als echte strategen de vlag getjoept ( =veroverd maar dat rijmt niet ).

Morgen gaan we zien wie hier de nieuwe Peter Goossens is, door lekker koekjes te maken met een fijne toets van de moni’s op een bedje van met lieve gemaakt. Water gaat er zekers niet aan ontbreken, want ze voorspellen nog wat regen. De week gaan we afsluiten met een tocht vol huif en kar.

 

Veel lieve groeten van jullie kapoenen en moni’s 


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt