Lichtaart - bostrippers - | Kriebels & Kuren
Vakantieverhalen - Helemaal mee met de Kriebels & Kuren Jeugdvakanties

Lichtaart - bostrippers

05.04.2015 Vakantie
*Laatste update 07/04/2015* Een sfeerverslag rechtstreeks uit de bossen in Lichtaart

7 april 2015

Lieve thuisblijvers! Deze ochtend leerden we na het ontbijt het dansje voor de klip van Karrewiet. Ineens kwamen ze ons halen en stonden we in het gras met de camera op ons. Best wel spannend zo een tv opname. Na het dansen, zingen en springen zijn we onze buikjes gaan vullen. Na een beetje rust vlogen we er terug in en moesten we een code kraken. Ik ben benieuwd naar wat we vanavond gaan doen. Tot vrijdag!6 april 2015

Dag mama, papa, broer, zus, oma, opa,... 

Na dat jullie terug richting huis zijn vertrokken, hebben we onze spullen uitgepakt en zijn we er in gevlogen. 
Eerst speelden we kat en muis, kruisvlaggenstok en buske stamp, hierna konden we even uitrusten met een drankje en koekje. We vlogen er direct terug in en speelden ons eerste bosspel! We moesten levens van de andere ploeg verdienen door schaar, steen, papier te spelen. DE ZWARTE PLOEG WON NIPT VAN DE GELE. 
Daarna zijn we onze maagjes gaan vullen in het restaurant. Het record boterhammen eten werd bijna verbroken. 
Voor we gingen slapen speelden we cluedo, we hebben de moord kunnen oplossen wat een geluk.  
's Morgens werden we wakker geschud door een heuse ochtendgymnastiek. Na het ontbijt trokken we het park in om papiertjes te rapen. Als beloning kregen we van het park een spelkoffer met grote spelen. Die gaan we nu verkennen! 

 tot morgen! 

(Voor foto's en kleine berichtjes kan je ook altijd terecht op deze Facebookpagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009276228536. Vermeld even bij het toevoegen wie jij kent op onze vakantie.)Lichtaart - bostrippers

Van 5 tot 10 april 2015 zit er weer een vrolijke K&K bende in Lichtaart. Zodra we van hen een verslagje ontvangen, kan je het hier lezen.