K&K Testimonials - Wat zeggen ouders en monitoren? - | Kriebels & Kuren
Kriebels & Kuren

Wat zeggen ouders en monitoren over K&K?

Hilde Blendeman, mama van Jutta (14) en Tille (11)

"Iemand leren skiën? Dat is echt een kunst. Heerlijk om te zien hoeveel mijn dochters op één week tijd hebben bijgeleerd. Op basis van een test werden ze op de eerste dag ingedeeld in groepen. Zo krijgen ze de hele week tips op maat.

Wintersport draait ook om grenzen verleggen. Ik ben er zeker van dat de monitoren veel meer van hen gedaan kregen dan ikzelf (lacht). En natuurlijk trekt ook de groep hen mee.

Of er vriendschappen voor het leven worden gesloten? Ja hoor! Tille zit in een Whatsapp groepje met iedereen die vorig jaar mee ging naar Oostenrijk. Ze staan allemaal te springen om komende winter weer samen de bergen in te trekken."

 

Geert De Vlamynck, papa van Briek (14) en Staf (12)

"Briek (14) is op zijn zevende voor het eerst meegegaan met K&K. Omdat hij zo enthousiast was, heeft hij nadien geen enkel jaar overgeslagen. Ook Staf (12) kreeg de smaak vroeg te pakken. In de winter gaan ze altijd mee skiën en in de zomer doen ze minimaal één vakantie, maar meestal zijn het er meer. Ze komen altijd met veel verhalen terug. De quads bijvoorbeeld maakten vorige zomer heel veel indruk, en Briek heeft het ook nog steeds over de bananenboot. Ze kunnen bij K&K activiteiten doen die ze met ons op vakantie niet doen! We zien dat ze graag gaan en dat is voor ons het belangrijkst. Kinderen blij, ouders blij, en wij hebben een weekje rust!”

 

Marie De Kimpe, Monitor

"Ik ga al drie zomers mee als monitor. Ieder jaar probeer ik zoveel mogelijk vakanties te doen, want ook voor mij is dat echt wel de tijd van mijn leven. Kinderen zien lachen bij activiteiten die we zelf in elkaar gestoken hebben, is fantastisch.

Als monitor doe ik actief mee. Niet alleen het plezier van de kinderen maakt het leuk, de andere monitoren worden ook vrienden voor het leven. We hebben een speciale band. Dus afscheid nemen van de hele groep valt me iedere keer weer zwaar, maar dan is het snel aftellen naar de volgende vakantie. Ik kan echt iedereen aanraden om K&K monitor te worden. Het is een supertoffe bende!"

 

Benjamin De Gols, Wintermonitor

"Het coole aan wintersportvakanties is dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: skiën, skiën, skiën,… of snowboarden natuurlijk (lacht). De dagen vliegen voorbij. En dan moeten de avondactiviteiten nog beginnen! Niks zo leuk als de kinderen meenemen in onze thema's en verhalen. Voor minder dan een "het was keitof" en een "volgend jaar ga ik zeker terug mee" doen we het niet!"