Over Kriebels & Kuren - | Kriebels & Kuren
Kriebels & Kuren

Over K&K

Kriebels & Kuren vzw organiseert vakanties voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar tijdens vakantieperiodes. Deze vakanties vinden plaats in binnen- en buitenland en gaan van avontuurlijke vakanties in de bergen tot aan relaxvakanties aan de kust. Onze vakanties worden begeleid door onze ervaren K&K monitoren.

Ons huidige aanbod kan je hier bekijken, of als je liever door onze brochure bladert kan je deze hier vinden.

Waarom K&K?

K&K staat al meer dan 20 jaar garant voor actieve vakanties vol avontuur in binnen- en buitenland. Twijfel je? Bekijk dan onze 10 goede redenen om te kiezen voor een vakantie met Kriebels & Kuren.

Lees meer over K&K

Missie

Bij K&K willen we met onze jeugdwerking een plaatsbieden waar kinderen en jongeren kunnen groeien samen met de groep waarmee ze op vakantie gaan. Benieuwd waar K&K nog meer voor staat? Bekijk dan onze missie.

Lees meer over de missie

Testimonials

Niet alleen kinderen, maar ook ouders en monitoren zijn erg enthousiast over K&K. Benieuwd waarom zij elk jaar meegaan met een vakantie van Kriebels & Kuren? Lees dan hun verhaal.

Lees de testimonials

Functionering

K&K is een erkend vzw sinds 1999 en werkt volgens een aantal waarden en doelstellingen. Wil je meer weten over de werking van Kriebel & Kuren? Bekijk dan onze functionering.

Lees meer over de functionering