Sfeer? Sfeer! - | Kriebels & Kuren
Winteropleidingen

Sfeer? Sfeer!

Bij de K&K monitoren is er al-tijd iets te beleven. Bewijsmateriaal nodig? Check de foto's en filmpjes hieronder.
Voel je het kriebelen om mee te gaan op een van onze vakanties als K&K monitor? Ontdek hier alle mogelijkheden.

De voorbije krokusvakantie kon weer tellen. Met 128 monitoren bezorgden jullie 1.003 deelnemers een onvergetelijke jeugd- of gezinsvakantie. Daarvoor trokken we naar 19 verschillende bestemmingen.

Trouwens, wist je dat er tijdens de krokusvakantie ook een vliegende hoofdmonitor onderweg was? Valerie vertelt het zelf:

Valerie op prospectie"Met mijn huurwagentje reed ik langs zoveel mogelijk bestemmingen van onze jeugd- en gezinsvakanties in Oostenrijk. Praten met onze contactpersonen ter plaatse, relaties warmhouden met een doosje pralines, nieuwe hotels ontdekken... Ook in Oostenrijk gaat zaken doen gepaard met de nodige Gemütlichkeit. Links en rechts hielp ik bij een ongeval, al onthou ik vooral de vele lachende gezichtjes, de sneeuwballen die me net misten (en soms helaas ook niet) en het ontembare enthousiasme van onze K&K monitoren. Fier als een gieter keerde ik terug naar België met mijn rugzak vol mooie herinneringen."

Bekijk zeker ook het fotoalbum van de krokusvakantie 2017!


Iedereen kwam langzaam toe op vrijdagavond, vooral de familie Neubauer kwam wel heeeel langzaam toe. Zij kwamen dan ook uit het verre, trage Limburg :)

Na lekker stoofvlees met frietjes gegeten te hebben hadden de wintermoni’s een evaluatievergadering en hield Nils zich bezig me de niet-wintermoni’s te entertainen. 

Na de vergadering pakten we er een drankje bij en begonnen we kennis te maken met elkaar of gewoon wat herinneringen van voorbije vakanties op te halen. De slimme moni’s begonnen moeilijke raadsels om te lossen. En of ze moeilijk waren! Ik weet nog steeds niet waarom de man tot het zesde verdiep kan geraken als het regent en als de zon schijnt maar tot het eerste.  Na een paar meezingers zat de sfeer er al goed in! En de avond duurde tot in de vroege uurtjes…
K&K lenteweekend 2016

De volgende ochtend waren er maar een paar mensen met een katertje :) Allemaal geen probleem hoor, want croque-monsieurs zijn ook lekker in de ochtend! Simon stelde onze topdagplanning voor: eerst wat spellekes spelen, nadien nog wat spellekes spelen en nog wat spellekes spelen. Neen, de planning was wel iets afwisselender dan dat :)

Eerst gingen we naar de zee!!! Om wat kennismakingspelletjes te spelen! Vervolgens gingen we filmpjes maken in verschillende groepjes over het gsmgebruik op vakantie én het introduceren van DE NIEUWE VIRTUELE VRIENDENDOOS! En wat waren de filmpjes goed! 
(PS: De vriendendoos kan je bestellen via OZ tell shop: )

K&K lenteweekend 2016
De gocartrace was het volgende dat op onze drukke planning stond! Het was ver maar net toen we honger kregen, kwamen we Simon tegen! Die voor ons toch wel speciaal eten had gekocht. Om het speciaal te maken moesten we raden wat het was. Het was uiteindelijk pikante guacamole, babyvoeding en kattenvoer! Van dat laatste dacht ik jammer genoeg dat het lekkere paté was… Lekker ééééécht lekker! Simon, dat had je voor ons echt niet moeten kopen!

Om de geslaagde gocartrace af te sluiten was er een overheerlijke BBQ! Hierna volgde de interactieve quiz, waarbij abortus niet bij het vermoorden van een baby door een moeder werd beschouwd. (Team Bubbleblowers verwacht hier nog steeds 5 punten voor.)
Na de bekendmaking van de uitslag van de quiz (waarbij de prijzen echt origineel waren, maar echt zeer origineel) begon onze übercoole FLUOPARTYYY! Deze eindigden voor velen vroeg omdat de avond ervoor wat laat was… Maar toch stond ineens de helft om 5u klaar buiten om te gaan zwemmen IN DE ZEE! KOUDDD DAT HET WAS! Het is een ervaring dat je ooit is in je leven gedaan moest hebben. Half bevroren en uitgeput vielen we als een blok in slaap.

De laatste dag konden we lekker ‘uitslapen’ en nadien genieten van een heerlijke brunch! Ons lenteweekend zat na de brunch erop! Het was een zeer plezant weekend waar velen denk ik met een grote glimlach en mooie herinneringen op terug kijken! Ik zou zeggen: Koksijde tot volgend jaar! (En laat het water dan aub wat warmer zijn! En we nemen dan best ook een sleutel mee zodat we ’s nachts niet buitengesloten zijn!)
K&K lenteweekend 2016
Groetjes,
Fleur
 

Tijdens deze week van de vrijwilliger steken wij ons duimpje (nog harder dan anders) omhoog voor alle K&K monitoren! 

Sneeuw of zon, paardrijden of snowboarden, binnenland of buitenland, regen of wind, jullie maken ons altijd goedgezind!


Het lenteweekend begon traag, voor diegene die met de auto kwamen dan toch (file!), maar eens aangekomen was dat al snel vergeten.

We hebben nog iets gegeten en gingen nadien van start met het spel 'Cards against humanity' dit zorgde voor enkele hilarische momenten. Nadien zijn we gezellig samen gaan zitten en hebben we nog iets gedronken en veel gelachen. Met als hoogtepunt van de avond het duet tussen Nick en Bart. Ze brachten op een hilarische manier hun duet van Meatloaf - let me sleep on it. Ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht als ik hier aan terugdenk.

Op zaterdag werden we verdeeld in groepjes en moesten we filmpjes maken zoals ‘Wat als?!’. Ik denk dat een aantal monitoren hun roeping als acteur hebben gemist. Want de resultaten waren super grappig. Toch zeker voor ons :-)! Ik denk zelfs dat wij monitoren bijna beter zijn als de originele.Zaterdagnamiddag zijn we gaan zwemmen in Sunparks. Een bende monitoren samen in een zwembad = gelijk aan een sfeer, gezelligheid, humor kortom een topnamiddag!!

Na een vermoeiend zwemavontuur hebben we nog gezellig gebarbecued. ’s Avonds voor de kwis kregen we nog onze 'Wat als…?!' filmpjes te zien, echt zalig. De kwis heeft mijn team helaas niet gewonnen, maar was wel weer super fun. De gezellige avond hebben we afgesloten met een spelletje blackbox.

 

 

Op zondag konden we gaan suppen (stand up peddling). Wat een uitdaging voor ons evenwichtsgevoel! Over elkaars planken lopen, proberen recht te staan, af en toe eens een golf meenemen. Ik had dit nog nooit gedaan dus ben weer maar eens een ervaring rijker.

We sloten het geslaagde weekend af met vol au vent en frietjes mmm!

Volgende keer even zot en dan ben ik met plezier terug van de partij!

Grts, Shana
OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt