K&K Jeugdvakanties 2019: zomer- en herfstaanbod - | Kriebels & Kuren
K&K Jeugdvakanties - zomer en herfst 2019

K&K jeugdvakanties Zomer 2019

Klaar om te boeken? Vergeet dan niet om aan te melden met het Mijn OZ-account van je kind. Heeft je kind nog geen account op eigen naam? Maak het snel en eenvoudig aan via mijn.oz.be.

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode

Altrei - Haus Lochmann - CLASSIC

Italië - Dolomieten

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomervakantie beleven 13-15-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Como - Sportievak - INTENSE

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Ben je een echte waterrat dan is onze Como Intense voor jou dé beste keuze! Geniet samen met de groep van een boordevol watersportprogramma. Daarnaast ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan zwemmen in het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Como - Sportievak - SUMMER

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Met onze gezellige groep ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan watersporten op het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Como - Sportievak - FUN

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Maak je klaar voor een dolle week vol watersporten, cultuur opsnuiven, de prachtige natuur ontdekken en plezier maken met je vrienden op het zonneterras en op het strand.La dolce vita!

Malgrat de Mar - Hotel Papi

Spanje - Costa Brava

Klaar om de vakantie goed in te zetten? Dan zit je in Malgrat op de juiste bestemming! Elke dag zon, zee en strand en ’s avonds staan we klaar met de echte Spaanse fiestas. Maak kennis met een typisch Spaans dorpje en leef je helemaal uit in het waterpretpark. Ready, set, go!

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

Een intensieve paardrijvakantie met veel buitenritten. Perfect voor wie al veel rijervaring heeft. We amuseren ons en genieten erop los in het mooie Zeeland.

Koksijde - De Midwester ADG

België - West-Vlaanderen

Ga mee op wonderlijk avontuur in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand!

Belangrijk! Deze vakantie is gericht op kinderen en jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een lichte vorm van autisme (kinderen en jongeren uit het buitengewoon onderwijs type 1, 2 en 3, opleidingsvorm 1 en 2). We verwachten van de kinderen een zekere mate van zelfstandigheid op vlak van persoonlijke verzorging. De kleine groep laat een persoonlijke aanpak toe.

De Haan - Het Galjoen

België - West-Vlaanderen

Kan je goed fietsen en maak je graag lange fietstochten? Dan is dit de fietsvakantie voor jou. We amuseren ons op en langs het strand met allerhande activiteiten. Naast verschillende uitstapjes, amuseren we ons ook in onze eigen gezellige tuin.

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

Hey ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

Merelbeke - De Tilk

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Klaar voor een fantasierijke vakantie? We verblijven op een domein met een kasteel en een natuurpark, zalig om te fantaseren over ons nieuw leven als stripfiguur, ridder of fee. We zwemmen in een overdekt zwembad en gaan op uitstap naar de Blaarmeersen.

Oostende - De Oesterput

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Hey, kom je mee naar de enige echte oesterboerderij aan de kust? We verblijven in gezellige slaapkamers en kunnen de ganse dag spelen op het strand, in het speelbos of gewoon op het domein. We gaan echte krabben vangen en mogen zelfs levende kreeften vasthouden! Heb je ook zin in een weekje avontuur aan zee? Strand en waterplezier zijn verzekerd op deze toffe bestemming!

Lanaken - Pietersheim

België - Limburg

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We verblijven op domein Pietersheim in hartje Limburg. Vlakbij maken we kennis met allerlei leuke boerderijdieren en mogen we heel de dag ravotten op het terrein. We verkennen de natuur, maken een huifkartocht, gaan zwemmen in het openluchtzwembad en beleven eindeloos veel miniatuur avontuur!

Oudenaarde - Oudenaarde - WATERSPORT

België - Oost-Vlaanderen

Aan de Donkvijver kunnen alle watersportfanaten hun hartje ophalen! Deze toplocatie zorgt voor de nodige portie watersport en avontuur. Het Moerashuis op het terrein is een modern vakantiehuis voor jeugdgroepen, met leuke slaapzalen. Na het sporten kan je lekker chillen in de reuze grote tipi!

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag zijn we 4 uur bij de paarden, de lessen zijn aangepast aan ieders niveau. We verzorgen de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Pineda de Mar - Hotel Checkin

Spanje - Costa Brava

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

In Pineda de Mar is het elke dag feest! Genieten van de Spaanse zon, afwisselend met de nodige portie avontuur. We gaan zeilen, kajakken, de omgeving verkennen, een lokaal marktje bezoeken, en nog veel meer! Daarnaast gaan we ook voor een dagje dolle pret naar een waterpretpark én een uitstap naar het mooie Barcelona. Haal die selfie-stick maar al boven!

Lichtaart - De Hoge Rielen

België - Antwerpen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We verblijven midden in recreatiedomein De Hoge Rielen in Lichtaart. Ons eigen paviljoen toveren we om tot een avontuurlijk fort in het bos.

Altrei - Haus Lochmann- JUNIOR

Italië - Dolomieten

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomervakantie beleven 10-14-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Eerste Vorige Laatste Volgende 
1 | 2 | 3
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt