K&K Jeugdvakanties 2020: zomer- en herfstaanbod - | Kriebels & Kuren
Jeugdvakanties Kriebels & Kuren zomer 2020

K&K jeugdvakanties Zomer 2020

Klaar om te boeken? Vergeet dan niet om aan te melden met het Mijn OZ-account van je kind. Heeft je kind nog geen account op eigen naam? Maak het snel en eenvoudig aan via mijn.oz.be.

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode

Koksijde - De Midwester

België - West-Vlaanderen

We starten de zomervakantie in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand! 

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

Hey ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

jeugdvakantie is bijna volzet

Een intensieve paardrijvakantie met veel buitenritten. Perfect voor wie al veel rijervaring heeft. We amuseren ons en genieten erop los in het mooie Zeeland.

Merelbeke - Bakkershof - Koken op boerderij

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Wil jij graag kennismaken met het boerderijleven en heerlijk koken? Met verse producten maken we elke dag ons eigen middagmaal. We gaan aan de slag met artisanale kaas en honing, maken onze eigen confituur en experimenteren met kruiden recht uit de grond. Daarnaast zorgen we ook voor de kippen, konijnen en paarden. Gezelligheid troef!

Merelbeke - De Tilk

België - Oost-Vlaanderen

jeugdvakantie heeft laatste plaatsen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Klaar voor een fantasierijke vakantie? We verblijven op een domein met een kasteel en een natuurpark, zalig om te fantaseren over ons nieuw leven als stripfiguur, ridder of fee. We zwemmen in een overdekt zwembad en gaan op uitstap naar de Blaarmeersen.

Cadzand - WWF - Rangersclub 11+

Nederland - Zeeland

jeugdvakantie is bijna volzet

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Expeditie Rangerclub. De WWF-Rangerclub 11+ gaat op natuurexpeditie in Cadzand! Ontdekking en avontuur staan centraal. We fietsen naar de mooiste natuurgebiedjes, leren hoe je kan overleven in de natuur en speuren naar dieren op het strand en in de duinen. We leren over de projecten van WWF en komen ook zelf in actie om de natuur te beschermen!

Merelbeke - Bakkershof - Miniponyclub

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Wat als … een hele week in teken staat van minipony's? Borstelen, vlechtjes maken en zorgen voor voldoende eten en water! We gaan aan de slag met hoefijzers, zadels en paardrijdlaarzen. Drie halve dagen rijden we op een minipony, we gaan dagelijks langs om hen te verzorgen en daarnaast beleven we tal van leuke activiteiten op de boerderij. Een leuke tijd verzekerd!

Het rijden op minipony's is geschikt voor jongens en meisjes tot 35kg omwille van de ergonomie van de minipony's.

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

jeugdvakantie is bijna volzet

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag zijn we 4 uur bij de paarden, de lessen zijn aangepast aan ieders niveau. We verzorgen de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

jeugdvakantie is bijna volzet

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We zijn dagelijks 4 uur bij de paarden. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen

Ronse - De Ijsmolenhoeve - CIRCUS

België - Oost-Vlaanderen

Een vakantie voor echte circusartiesten. We verblijven op ons prachtig domein in een echte circuscaravan. We leren deze week koordlopen, jongleren, trapeze, enz... En natuurlijk is er gigaveel ruimte om te spelen en ravotten met je nieuwe vrienden.

Beauvoorde - Beauvoorde - De Boerderie

België - West-Vlaanderen

jeugdvakantie is bijna volzet

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Ben jij klaar voor een beestige boerderijweek? Je maakt kennis met de gezellige beestenboel op de boerderij en helpt bij het voederen en verzorgen van de dieren. We gaan samen op ontdekkingstocht op de boerderij, verkennen de moestuin, toveren onze zelfgerooide aardappelen om tot de heerlijkste frietjes en bakken lekker brood. Hou je van boerderijdieren? Zin om konijnen te knuffelen, kakelverse eieren te rapen en dieren te voederen? Je monitoren staan te popelen om voluit te ravotten en het echte boerenleven op te snuiven. 

Ronse - De Ijsmolenhoeve - BOERDERIJ

België - Oost-Vlaanderen

Verzorg je graag dieren, wil je brood leren bakken of hou je gewoon van de boerderij? Kom dan naar de gezellige, gerenoveerde boerderij van de IJsmolenhoeve! Spelenderwijs vormen we je om tot een echte boer of boerin in spe.

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

jeugdvakantie heeft laatste plaatsen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u.Een heerlijke warme lunch is inbegrepen in de prijs.

Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

jeugdvakantie is bijna volzet

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Een heerlijke warme lunch is inbegrepen in de prijs.

Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Hingene - Hingene

België - Antwerpen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We gaan op ontdekkingsreis in het bos, op de kinderboerderij en in het zwembad. Ons jeugdverblijf Het Laathof ligt in een prachtig park met veel groen en ruimte en is volledig ommuurd. Het slotmoment belooft sprookjesachtig te worden.

Lombardsijde - De Zeekameel

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Strandjutters, welkom! Haal je beste humeur maar boven voor deze zalige vakantie aan zee. Met de 6-8-jarigen gaan we naar de kinderboerderij of we spelen island games met de 9-12-jarigen. We gaan ook op groot avontuur naar Nieuwpoort met de kusttram! 

De Haan - Het Galjoen

België - West-Vlaanderen

jeugdvakantie heeft laatste plaatsen

Zalig genieten van de Belgische kust op ons eigen tempo! Wij zijn van niets of niemand afhankelijk want wij gaan overal met onze eigen fiets naartoe. Heb je zin in zalig genieten van zon, zee en strand, chillen met je vrienden en wil je samen onvergetelijke herinneringen maken? Dan zit je in De Haan aan het goede adres, dé ideale vakantie op maat van stoere tieners. Zet je schrap voor enkele onvergetelijke activiteiten! 

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

jeugdvakantie is bijna volzet

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Hoogstraten - Klein Seminarie Hoogstraten

België - Antwerpen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Bij kabelwaterski en -wakeboard wordt gebruik gemaakt van een sleeplift boven het water. Geen boot meer nodig en iedereen kan veel meer skibeurten per sessie doen. Het Goodlife Cablepark dompelt je dankzij de unieke locatie op recreatiedomein de Mosten onmiddellijk onder in een sportieve strandsfeer. Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van onze monitoren die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Al meer gevorderd? Dan kan je je uitleven op de verschillende obstacles op het meer. Ook kneeboarden kan en kajaks of SUP-boards zijn ook beschikbaar. En als klap op de vuurpijl krijg je er nog een portie avontuur bovenop, met activiteiten zoals boogschieten, touwenparcours, tonsurfen, wip-it, smart-waterpipe,...

Koksijde - De Midwester

België - West-Vlaanderen

jeugdvakantie heeft laatste plaatsen

Ga mee op zeevaardersavontuur in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand! 

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.