K&K Jeugdvakanties: zomeraanbod - Welkom bij K&K
K&K zomervakanties 2017

K&K jeugdvakanties Herfst 2017

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode

Como - Sportievak - FUN/CULTUUR

Italië - Lombardije

Een zalige vakantie met zicht op het prachtige Comomeer. Kies je voor de optie Fun & Cultuur, dan dompelen we je onder in een onvergetelijke mix van watersport, bezoekjes aan gezellige Italiaanse steden en crazy beachactiviteiten.

Bissegem - Domein Leiedal

Belgie - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We rijden dagelijks 4 uur per dag paard. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden, een fijne zwembeurt en een toffe barbecue. Als je wil, kan je je A-brevet halen. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen. Nieuw: optie Frans. Je krijgt 1 uur supertoffe les Frans bovenop de paardrijlessen.

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

Belgie - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag rijden we 4 uur paard, aangepast aan ieders niveau. Daarnaast verzorgen we de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

 

Peer - Sporthotel Breugelhoeve - SKI

Belgie - Limburg

Skiën in de zomer? Dat kan! In Sporthotel Breugelhoeve logeren we vlak bij Snow Valley in Peer. We leven ons elke dag uit op de pistes met echte sneeuw. Een prima voorbereiding op een wintersportvakantie!

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

Paardrijden aan zee, is er iets leuker? In manege Ponyhof, 'de leukste manege van Nederland', maken we heerlijke strand- en bosritten, houden we een paardenpoetswedstrijd en amuseren we ons te pletter. Opgelet, enkel voor ruiters met ervaring.
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.


OZ501 © 2016 - Persoonlijke levenssfeer