K&K Jeugdvakanties 2020: zomer- en herfstaanbod - | Kriebels & Kuren
Jeugdvakanties Kriebels & Kuren zomer 2020

K&K jeugdvakanties Zomer 2020

Klaar om te boeken? Vergeet dan niet om aan te melden met het Mijn OZ-account van je kind. Heeft je kind nog geen account op eigen naam? Maak het snel en eenvoudig aan via mijn.oz.be.

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode

Koksijde - De Midwester

België - West-Vlaanderen

We starten de zomervakantie in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand! 

Oostende - De Oesterput

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties - winter 2020 - STER

Klaar om de vakantie in te zetten op de enige echte oesterboerderij aan de kust? We verblijven in gezellige slaapkamers en kunnen de ganse dag spelen op het strand, in het speelbos of gewoon op  het domein. We gaan echte krabben vangen en mogen zelfs levende kreeften vasthouden! Heb je ook zin in een weekje avontuur aan zee? Strand en waterplezier zijn verzekerd op deze toffe bestemming! 

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Lanaken - Pietersheim

België - Limburg

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We verblijven op domein Pietersheim in hartje Limburg. Vlakbij maken we kennis met allerlei leuke boerderijdieren en mogen we heel de dag ravotten op het terrein. We verkennen de natuur, maken een huifkartocht, gaan zwemmen in het openluchtzwembad en beleven eindeloos veel avontuur!

Oostende - De Oesterput

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties - winter 2020 - STER

Hey, kom je mee naar de enige echte oesterboerderij aan de kust? We verblijven in gezellige slaapkamers en kunnen de ganse dag spelen op het strand, in het speelbos of gewoon op  het domein. We gaan echte krabben vangen en mogen zelfs levende kreeften vasthouden! Heb je ook zin in een weekje avontuur aan zee? Strand en waterplezier zijn verzekerd op deze toffe bestemming! 

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

Een intensieve paardrijvakantie met veel buitenritten. Perfect voor wie al veel rijervaring heeft. We amuseren ons en genieten erop los in het mooie Zeeland.

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

Hey ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

Oudenaarde - Oudenaarde - WATERSPORT

België - Oost-Vlaanderen

Aan de Donkvijver kunnen alle watersportfanaten hun hartje ophalen! Deze toplocatie zorgt voor de nodige portie watersport en avontuur. Het Moerashuis op het terrein is een modern vakantiehuis voor jeugdgroepen, met leuke slaapzalen. Na het sporten kan je lekker chillen in de reuze grote tipi!

De Haan - Het Galjoen

België - West-Vlaanderen

Zalig genieten van de Belgische kust op ons eigen tempo! Wij zijn van niets of niemand afhankelijk want wij gaan overal met onze eigen fiets naartoe. Heb je zin in zalig genieten van zon, zee en strand, chillen met je vrienden en wil je samen onvergetelijke herinneringen maken? Dan zit je in De Haan aan het goede adres, dé ideale vakantie op maat van stoere tieners. Zet je schrap voor enkele onvergetelijke activiteiten! 

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag zijn we 4 uur bij de paarden, de lessen zijn aangepast aan ieders niveau. We verzorgen de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Merelbeke - De Tilk

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Klaar voor een fantasierijke vakantie? We verblijven op een domein met een kasteel en een natuurpark, zalig om te fantaseren over ons nieuw leven als stripfiguur, ridder of fee. We zwemmen in een overdekt zwembad en gaan op uitstap naar de Blaarmeersen.

Lichtaart - De Hoge Rielen

België - Antwerpen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We verblijven midden in recreatiedomein De Hoge Rielen in Lichtaart. Ons eigen paviljoen toveren we om tot een avontuurlijk fort in het bos. We ravotten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en leven ons in in de wereld van de dieren.

Merelbeke - Bakkershof - Koken op boerderij

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Wil jij graag kennismaken met het boerderijleven en heerlijk koken? Met verse producten maken we elke dag ons eigen middagmaal. We gaan aan de slag met artisanale kaas en honing, maken onze eigen confituur en experimenteren met kruiden recht uit de grond. Daarnaast zorgen we ook voor de kippen, konijnen en paarden. Gezelligheid troef!

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We zijn dagelijks 4 uur bij de paarden. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen

Ronse - De Ijsmolenhoeve - ADVENTURE

België - Oost-Vlaanderen

Hey avonturiers! Ga je mee naar de IJsmolenhoeve? We slapen er in een stoere safaritenten en amuseren ons met muurklimmen, kampen bouwen en vlotten bouwen. Een onvergetelijke ervaring!

Ronse - De Ijsmolenhoeve - CIRCUS

België - Oost-Vlaanderen

Een vakantie voor echte circusartiesten. We verblijven op ons prachtig domein in een echte circuscaravan. We leren deze week koordlopen, jongleren, trapeze, enz... En natuurlijk is er gigaveel ruimte om te spelen en ravotten met je nieuwe vrienden.

Lombardsijde - De Zeekameel

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Strandjutters, welkom! Haal je beste humeur maar boven voor deze zalige vakantie aan zee. Met de 6-8-jarigen gaan we naar de kinderboerderij of we spelen island games met de 9-12-jarigen. We gaan ook op groot avontuur naar Nieuwpoort met de kusttram! 

Cadzand - Cadzandie (13-15 jaar)

Nederland - Zeeland

In Cadzand zitten we op 4 km van het strand! Ideaal om met onze eigen fiets naar de duinen te cruisen om dan een hele dag zalig op het strand door te brengen. Voor de waterratten staan er enkele toffe watersporten op het programma zoals skimboarden en golfsurfen. En ook de go-carts mogen op deze vakantie niet ontbreken. Kortom de ideale sportieve vakantie aan zee! 
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt