K&K Jeugdvakanties 2020: zomer- en herfstaanbod - | Kriebels & Kuren
Jeugdvakanties Kriebels & Kuren zomer 2020

K&K jeugdvakanties Zomer 2020

Klaar om te boeken? Vergeet dan niet om aan te melden met het Mijn OZ-account van je kind. Heeft je kind nog geen account op eigen naam? Maak het snel en eenvoudig aan via mijn.oz.be.

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode

Koksijde - De Midwester

België - West-Vlaanderen

We starten de zomervakantie in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand! 

Altrei - Haus Lochmann - CLASSIC

Italië - Dolomieten

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomervakantie beleven 13-15-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Oostende - De Oesterput

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties - winter 2020 - STER

Klaar om de vakantie in te zetten op de enige echte oesterboerderij aan de kust? We verblijven in gezellige slaapkamers en kunnen de ganse dag spelen op het strand, in het speelbos of gewoon op  het domein. We gaan echte krabben vangen en mogen zelfs levende kreeften vasthouden! Heb je ook zin in een weekje avontuur aan zee? Strand en waterplezier zijn verzekerd op deze toffe bestemming! 

Como - Sportievak - INTENSE

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Ben je een echte waterrat dan is onze Como Intense voor jou dé beste keuze! Geniet samen met de groep van een boordevol watersportprogramma. Daarnaast ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan zwemmen in het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Malgrat de Mar - Hotel Papi

Spanje - Costa Brava

Klaar om de vakantie goed in te zetten? Dan zit je in Malgrat op de juiste bestemming! Elke dag zon, zee en strand en ’s avonds staan we klaar met de echte Spaanse fiestas. Maak kennis met een typisch Spaans dorpje en leef je helemaal uit in het waterpretpark. Ready, set, go! 

Como - Sportievak - SUMMER

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Met onze gezellige groep ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan watersporten op het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Como - Sportievak - FUN

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Maak je klaar voor een dolle week vol watersporten, cultuur opsnuiven, de prachtige natuur ontdekken en plezier maken met je vrienden op het zonneterras en op het strand.La dolce vita!

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Lanaken - Pietersheim

België - Limburg

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We verblijven op domein Pietersheim in hartje Limburg. Vlakbij maken we kennis met allerlei leuke boerderijdieren en mogen we heel de dag ravotten op het terrein. We verkennen de natuur, maken een huifkartocht, gaan zwemmen in het openluchtzwembad en beleven eindeloos veel avontuur!

Oostende - De Oesterput

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties - winter 2020 - STER

Hey, kom je mee naar de enige echte oesterboerderij aan de kust? We verblijven in gezellige slaapkamers en kunnen de ganse dag spelen op het strand, in het speelbos of gewoon op  het domein. We gaan echte krabben vangen en mogen zelfs levende kreeften vasthouden! Heb je ook zin in een weekje avontuur aan zee? Strand en waterplezier zijn verzekerd op deze toffe bestemming! 

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

Een intensieve paardrijvakantie met veel buitenritten. Perfect voor wie al veel rijervaring heeft. We amuseren ons en genieten erop los in het mooie Zeeland.

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

Hey ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

Oudenaarde - Oudenaarde - WATERSPORT

België - Oost-Vlaanderen

Aan de Donkvijver kunnen alle watersportfanaten hun hartje ophalen! Deze toplocatie zorgt voor de nodige portie watersport en avontuur. Het Moerashuis op het terrein is een modern vakantiehuis voor jeugdgroepen, met leuke slaapzalen. Na het sporten kan je lekker chillen in de reuze grote tipi!

De Haan - Het Galjoen

België - West-Vlaanderen

Zalig genieten van de Belgische kust op ons eigen tempo! Wij zijn van niets of niemand afhankelijk want wij gaan overal met onze eigen fiets naartoe. Heb je zin in zalig genieten van zon, zee en strand, chillen met je vrienden en wil je samen onvergetelijke herinneringen maken? Dan zit je in De Haan aan het goede adres, dé ideale vakantie op maat van stoere tieners. Zet je schrap voor enkele onvergetelijke activiteiten! 

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag zijn we 4 uur bij de paarden, de lessen zijn aangepast aan ieders niveau. We verzorgen de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Koksijde - De Midwester ADG

België - West-Vlaanderen

Ga mee op wonderlijk avontuur in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand! 

Belangrijk! Deze vakantie is gericht op kinderen en jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een lichte vorm van autisme. We verwachten van de kinderen een zekere mate van zelfstandigheid op vlak van persoonlijke verzorging. De kleine groep laat een persoonlijke aanpak toe. 

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Pineda de Mar - Hotel Checkin

Spanje - Costa Brava

In Pineda de Mar is het elke dag feest! Genieten van de Spaanse zon, afwisselend met de nodige portie avontuur. We gaan zeilen, kajakken, de omgeving verkennen, een lokaal marktje bezoeken, en nog veel meer! Daarnaast gaan we ook voor een dagje dolle pret naar een waterpretpark én een uitstap naar het mooie Barcelona. Haal die selfie-stick maar al boven!

Altrei - Haus Lochmann - JUNIOR

Italië - Dolomieten

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomervakantie beleven 10-14-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Eerste Vorige Laatste Volgende 
1 | 2 | 3
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt