K&K Jeugdvakanties 2019: zomer- en herfstaanbod - | Kriebels & Kuren
K&K Jeugdvakanties - zomer en herfst 2019

K&K jeugdvakanties Zomer 2019

Klaar om te boeken? Vergeet dan niet om aan te melden met het Mijn OZ-account van je kind. Heeft je kind nog geen account op eigen naam? Maak het snel en eenvoudig aan via mijn.oz.be.

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Merelbeke - De Tilk

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

Klaar voor een fantasierijke vakantie? We verblijven op een domein met een kasteel en een natuurpark, zalig om te fantaseren over ons nieuw leven als stripfiguur, ridder of fee. We zwemmen in een overdekt zwembad en gaan op uitstap naar de Blaarmeersen.

Lichtaart - De Hoge Rielen

België - Antwerpen

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

We verblijven midden in recreatiedomein De Hoge Rielen in Lichtaart. Ons eigen paviljoen toveren we om tot een avontuurlijk fort in het bos.

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

Een intensieve paardrijvakantie met veel buitenritten. Perfect voor wie al veel rijervaring heeft. We amuseren ons en genieten erop los in het mooie Zeeland.

Cadzand - Cadzandie

Nederland - Zeeland

K&K Jeugdvakanties 2019 - sterproduct

In Cadzand zitten we op 4 km van het strand! Ideaal om met onze eigen fiets naar de duinen te cruisen om dan een hele dag zalig in het zand te spelen. Voor de waterratten staan er enkele toffe watersporten op het programma zoals skimboarden en golfsurfen. En ook de go-carts mogen op deze vakantie niet ontbreken. Kortom de ideale sportieve vakantie aan zee!

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag zijn we 4 uur bij de paarden, de lessen zijn aangepast aan ieders niveau. We verzorgen de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Como - Sportievak - INTENSE

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Ben je een echte waterrat dan is onze Como Intense voor jou dé beste keuze! Geniet samen met de groep van een boordevol watersportprogramma. Daarnaast ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan zwemmen in het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Como - Sportievak - SUMMER

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Met onze gezellige groep ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan watersporten op het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Como - Sportievak - FUN

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Maak je klaar voor een dolle week vol watersporten, cultuur opsnuiven, de prachtige natuur ontdekken en plezier maken met je vrienden op het zonneterras en op het strand.La dolce vita!

Koksijde - De Midwester

België - West-Vlaanderen

Ga mee op wonderlijk avontuur in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand!

Oudenaarde - Oudenaarde - WATERSPORT

België - Oost-Vlaanderen

Aan de Donkvijver kunnen alle watersportfanaten hun hartje ophalen! Deze toplocatie zorgt voor de nodige portie watersport en avontuur. Het Moerashuis op het terrein is een modern vakantiehuis voor jeugdgroepen, met leuke slaapzalen. Na het sporten kan je lekker chillen in de reuze grote tipi!

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

Hey ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We zijn dagelijks 4 uur bij de paarden. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen.

Ronse - De Ijsmolenhoeve - ADVENTURE

België - Oost-Vlaanderen

Hey avonturiers! Ga je mee naar de IJsmolenhoeve? We slapen er in een stoere safaritenten en amuseren ons met muurklimmen, kampen bouwen en vlotten bouwen. Een onvergetelijke ervaring!

Ronse - De Ijsmolenhoeve - CIRCUS

België - Oost-Vlaanderen

Een vakantie voor echte circusartiesten. We verblijven op ons prachtig domein in een echte circuscaravan. We leren deze week koordlopen, jongleren, trapeze, enz... En natuurlijk is er gigaveel ruimte om te spelen en ravotten met je nieuwe vrienden.

Peer - Sporthotel Breugelhoeve SNOW

België - Limburg

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. We verblijven in sporthotel Breugelhoeve in het rustige Limburg. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Snowvalley Peer. Daarnaast zijn er superleuke avondactiviteiten en lekker en gezond eten.

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We zijn dagelijks 4 uur bij de paarden. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen.

Peer - Sporthotel Breugelhoeve SKI

België - Limburg

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. We verblijven in sporthotel Breugelhoeve in het rustige Limburg. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Snowvalley Peer. Daarnaast zijn er superleuke avondactiviteiten en lekker en gezond eten.
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt