K&K Jeugdvakanties: zomeraanbod - | Kriebels & Kuren
K&K jeugdvakanties zomer 2018

K&K jeugdvakanties Zomer 2018

Zoek en boek je K&K zomervakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode
Thema

Santa Susanna - Hotel Luna Park

Spanje - Costa Brava

In Santa Susanna zit je goed voor een zalige strandvakantie onder de Spaanse zon. We genieten van het buitenleven, we eten buiten, we sporten op het strand en bezoeken gezellige avondmarktjes. Viva vacación!

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

Hey ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

De Haan - Het Galjoen

Belgie - West-Vlaanderen

Kan je goed fietsen en maak je graag lange fietstochten? Dan is dit de fietsvakantie voor jou. We amuseren ons op en langs het strand met allerhande activiteiten. Naast verschillende uitstapjes, amuseren we ons ook in onze eigen gezellige tuin.

Koksijde - De Midwester ADG

Belgie - West-Vlaanderen

Ga mee op wonderlijk avontuur in Koksijde! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand! 
Belangrijk! Deze vakantie is gericht op kinderen en jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een lichte vorm van autisme (kinderen en jongeren uit het buitengewoon onderwijs type 1, 2 en 3, opleidingsvorm 1 en 2). We verwachten van de kinderen een zekere mate van zelfstandigheid op vlak van persoonlijke verzorging. De kleine groep laat een persoonlijke aanpak toe. 
 

Llafranc - Albatros

Spanje - Catalonië

In het Spaanse Llafranc verblijven we op 15 minuten van het centrum en het strand. Het perfecte recept voor een actieve, uitdagende, sportieve en heel zonnige vakantie. Denk zeilen, windsurfen, kajakken en paintballen. En fun natuurlijk, heel veel fun!

Altrei - Haus Lochmann- JUNIOR

Italië - Dolomieten

Sterproduct K&K Jeugdvakanties €50 extra korting

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomervakantie beleven 10-14-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Sant Esteve de Palautordera - Can Torrent

Spanje - Catalonië

Nieuw

Geniet van zon, zee en strand aan de Middellandse zee! Maak nieuwe vrienden in dit prachtige jeugdverblijf. Samen gaan we paintballen, cultuur opsnuiven, de natuur verkennen en natuurlijk toffe feestjes houden!

Ronse - De Ijsmolenhoeve - BOERDERIJ

Belgie - Oost-Vlaanderen

Nieuw

Verzorg je graag dieren, wil je brood leren bakken of hou je gewoon van de boerderij? Kom dan naar de gezellige, gerenoveerde boerderij van de IJsmolenhoeve! Spelenderwijs vormen we je om tot een echte boer of boerin in spe.

Altrei - Haus Lochmann- ACTIE+

Italië - Dolomieten

Sterproduct K&K Jeugdvakanties €50 extra korting

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomervakantie beleven 13-15-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

Belgie - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag rijden we 4 uur paard, aangepast aan ieders niveau. Daarnaast verzorgen we de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Lanaken - Pietersheim

Belgie - Limburg

Sterproduct K&K Jeugdvakanties €50 extra korting

We verblijven op domein Pietersheim in hartje Limburg. Het hele huis is voor ons dus we mogen zoveel lawaai maken als we willen. We verkennen de natuur, maken een huifkartocht, gaan zwemmen in het openluchtzwembad en beleven eindeloos veel miniatuur avontuur!

Lombardsijde - De Zeekameel

Belgie - West-Vlaanderen

Sterproduct K&K Jeugdvakanties €50 extra korting

Strandjutters, welkom! Haal je beste humeur maar boven voor deze zalige vakantie aan zee. Met de 5-8-jarigen gaan we naar de kinderboerderij of we spelen island games met de 9-12-jarigen. We gaan ook op groot avontuur naar Nieuwpoort met de kusttram!

Ronse - De Ijsmolenhoeve - CIRCUS

Belgie - Oost-Vlaanderen

Een vakantie voor echte circusartiesten. We verblijven op ons prachtig domein in een echte circuscaravan. We leren deze week koordlopen, jongleren, trapeze, enz... En natuurlijk is er gigaveel ruimte om te spelen en ravotten met je nieuwe vrienden.

Bissegem - Domein Leiedal

Belgie - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We rijden dagelijks 4 uur per dag paard. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen.

Wilrijk - Aspen SKI

Belgie - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u en tot 18u. Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Como - Sportievak - BEACHSPORT & CULTUUR

Italië - Lombardije

Ciao bella! Ga je mee naar het Comomeer in Italië? Met onze gezellige groep ontdekken we verschillende dorpjes aan het meer, we amuseren ons met spelletjes volleybal en baseball, gaan watersporten op het meer en chillen op ons eigen terras. La dolce vita!

Como - Sportievak - FUN & CULTUUR

Italië - Lombardije

Een zalige vakantie met zicht op het prachtige Comomeer. Kies je voor de optie Fun & Cultuur, dan dompelen we je onder in een onvergetelijke mix van watersport, bezoekjes aan gezellige Italiaanse steden en crazy beachactiviteiten.

Como - Sportievak - WATERSKI & WAKEBOARD

Italië - Lombardije

Sportieve vakantie met zicht op het schitterende Comomeer. Kies je voor de optie Waterski & Wakeboard, dan ga je er helemaal voor! De Sportievak monitoren nemen je 4 keer per dag mee op het meer om te waterskiën en te wakeboarden.

Wevelgem - Vijverhof - WAKEBOARD/WSKI/WINDSURF

Belgie - West-Vlaanderen

Hou je van windsurfen, waterskiën en wakeboarden? Deze vakantie heeft het allemaal! In kleine groepjes en onder leiding van gediplomeerde monitoren van Sport Vlaanderen leven we ons uit als echte waterratten. Hopelijk heb je nog wat energie over voor de avondactiviteiten?
Optie windsurf + waterski/wakeboard: + €35.

Wevelgem - Vijverhof - WATERSPORTCHALLENGE

Belgie - West-Vlaanderen

Hou je van allerlei watersporten? Deze vakantie heeft het allemaal! In kleine groepjes en onder leiding van gediplomeerde monitoren van Sport Vlaanderen leven we ons uit als echte waterratten. Hopelijk heb je nog wat energie over voor de avondactiviteiten?
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

* De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten en de vermelde kortingen gelden enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de jeugdvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt