Ontdek de WWF-Rangersclub met K&K - | Kriebels & Kuren
K&K WWF-Rangersclub

WWF-Rangerclub

Je trekt op expeditie door de natuur en leert hoe je ze kan beschermen. Ontdekking, avontuur en plezier staan centraal!

Duik in de Noordzee (7 tot 11 jaar):  
Op kamp? Check, ik vertrek  Bezoek aan Zwin Natuur Park
Op kamp? Check, ik vertrek  Privé speelbos en boomhut
Op expeditie in de Hoge Venen (11 tot 14 jaar):
Op kamp? Check, ik vertrek  Worskhop 'overleven in de natuur'
Op kamp? Check, ik vertrek  Vroegevogeltocht

 

Zoek je WWF-Rangersclub

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode
Thema

Altrei - Haus Lochmann - CLASSIC

Italië - Dolomieten

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomer beleven 13-15-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Koksijde - De Midwester

België - West-Vlaanderen

volzet

Ga mee op avontuur in Koksijde met de zeerovers en piraten! We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. Perfect om lekker te genieten van zon, zee en strand!

Soerendonk - De Boschhoeve

Nederland - Noord-Brabant

volzet

Hey, ga je mee op avontuur met de paarden? In Soerendonk logeren we middenin de bossen en weiden, goed voor leuke buitenritten en een huifkartocht. Je hebt een hele week je eigen paard of pony. Misschien durven jullie aan het einde van de week samen in de zwemvijver?

De Haan - Het Galjoen

België - West-Vlaanderen

volzet

Zalig genieten van de Belgische kust op ons eigen tempo! We zijn van niets of niemand afhankelijk want we gaan overal met de fiets naartoe. Heb je zin in zalig genieten van zon, zee en strand, chillen met je vrienden en wil je samen onvergetelijke herinneringen beleven? Dan zit je in De Haan aan het goede adres, dé ideale vakantie op maat van stoere tieners.

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

volzet

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio ‘Pajottenland’. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Hoogstraten - Hoogstraten - Goodlife cablepark

België - Antwerpen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Klaar voor een week vol avontuur, waterski en wakeboard?! Geniet van de sportieve strandsfeer aan het Goodlife Cablepark op recreatiedomein de Mosten. Leer waterskiën of wakeboarden aan de sleeflift boven het water. Voor de gevorderde watersporters zijn er verschillende obstacles op het meer! Als afwisseling voor de watersporten, krijg je een portie avontuur op het klimparcours. Overnachten doen we in gezellige patrouilletenten op het domein, avontuur verzekerd!

Beauvoorde - Beauvoorde - De Boerderie

België - West-Vlaanderen

Laatste plaatsen

Ben jij klaar voor een beestige boerderijweek? Maak dan kennis met onze gezellige boerderijdieren die je mag helpen voederen en verzorgen. We gaan samen op ontdekking op de boerderij, verkennen de moestuin, toveren onze zelf gerooide aardappelen om tot de heerlijkste frietjes en bakken lekker brood. Je monitoren staan te popelen om samen met jou het echte boerenleven op te snuiven.

Merelbeke - Bakkershof - Koken op boerderij

België - Oost-Vlaanderen

volzet

Wil jij graag kennismaken met het boerderijleven en heerlijk koken? Met verse producten maken we elke dag ons eigen middagmaal. We gaan aan de slag met artisanale kaas en honing, maken onze eigen confituur en experimenteren met verse kruiden recht uit de tuin. Daarnaast zorgen we ook voor de kippen, konijnen en paarden. Gezelligheid troef!

Cadzand - Cadzandie

Nederland - Zeeland

In Cadzand zitten we op 4 km van het strand! Ideaal om met onze fiets naar de duinen te cruisen en daar een hele dag door te brengen op het strand. Voor de waterratten staan er enkele toffe watersporten op het programma zoals super SUP en skimboarden. En ook de go-carts mogen op deze vakantie niet ontbreken. Kortom de ideale sportieve vakantie aan zee!

Merelbeke - Bakkershof - Miniponyclub

België - Oost-Vlaanderen

volzet

Wat als … de hele week in teken staat van minipony's? Borstelen, vlechtjes maken en zorgen voor voldoende eten en water! We gaan aan de slag met hoefijzers, zadels en paardrijdlaarzen. Drie halve dagen rijden we op een mini-pony, we gaan dagelijks langs om hen te verzorgen en daarnaast doen we tal van leuke activiteiten op de boerderij. Een leuke tijd verzekerd!

Merelbeke - Bakkershof - Boerderij

België - Oost-Vlaanderen

volzet

Hou je van dieren? Ga dan mee naar Merelbeke! We hebben er tijd zat om ons te amuseren op de kinderboerderij. Daar leren we ook een traditioneel boerenbrood bakken, maken we onze eigen moestuin en sluiten we onze vakantie af met een gezellig kampvuur.

Lokeren - Het Verloren Bos

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

We verblijven in een vorstelijk kasteeldomein met een magnifiek park. We duiken in de middeleeuwen met een huifkartocht, bouwen ons eigen fort en ontdekken hoe de mensen meer dan 500 jaar geleden leefden. En ’s avonds luisteren we naar de spannende verhalen aan het kampvuur.

Oudenaarde - Oudenaarde - WATERSPORT

België - Oost-Vlaanderen

Laatste plaatsen

Aan de Donkvijver kunnen alle watersportfanaten hun hartje ophalen! Deze toplocatie zorgt voor de nodige portie watersport en avontuur. Het Moerashuis op het terrein is een modern vakantiehuis voor jeugdgroepen met leuke slaapzalen. Na het sporten kan je lekker chillen in de reuze grote tipi!

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We spenderen dagelijks 4 uur bij de paarden. Daarnaast houden we ons bezig met het verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Sportievak voorziet begeleiding en is erkend door Sport Vlaanderen.

Hingene - Hingene

België - Antwerpen

Ons jeugdverblijf Het Laathof ligt in een prachtig, volledig ommuurd park met veel groen en een zee van ruimte om te spelen. De vakantie staat volledig in het thema ‘Safari in het park’. We gaan op ontdekkingsreis in het bos en op de kinderboerderij. We trekken ook een dagje naar recreatiedomein Breeven.

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingerichte maneges van het land. Elke dag spenderen we 4u bij de paarden, de lessen zijn aangepast aan ieders niveau. We verzorgen de paarden en spelen leuke spelletjes.

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4u snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u tot 18u.

Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4u skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u tot 18u.

Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Lichtaart - De Hoge Rielen

België - Antwerpen

We verblijven midden in recreatiedomein De Hoge Rielen in Lichtaart. Ons eigen paviljoen toveren we om tot een avontuurlijk fort in het bos. We ravotten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, gaan een dagje naar Bobbejaanland en duiken in de wereld van cowboys en indianen.

De Panne - De Panne - Dans

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Hou jij van dansen, ravotten op het strand, een lekkere plons in de zee? Dan is deze vakantie op jouw lijf geschreven. Je verblijft in het Flippercentrum dat vlak aan de duinen grenst. Je wordt verwend met heerlijke maaltijden en tijdens de danslessen kan je alle spieren losgooien. Allemaal onder begeleiding van echte professionals!

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

Kriebels & Kuren vzw: jeugdvakanties (0473.485.308), Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten, waaronder Kriebels & Kuren vzw en Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501, die elk hun eigen activiteiten organiseren. Meer details, info en voorwaarden hieromtrent op www.oz.be/groep-oz. De vermelde voordelen en diensten voor OZ en Partena Ziekenfonds klanten zijn enkel geldig voor klanten van OZ501 en Partena Ziekenfonds die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Voor het leesgemak wordt er gerefereerd naar "Partena" klanten. Hiermee worden telkens "Partena Ziekenfonds" klanten bedoeld. Alle kortingen zijn reeds verrekend in de vermelde prijzen voor ‘OZ en Partena klanten’.