Ontdek de strandvakanties van K&K - | Kriebels & Kuren
K&K Strandkampen

Strandvakanties

Een zalige strandvakantie met een stevige portie ontspanning én inspanning! Voor 6 tot 18 jaar met aangepaste programma's.

Aan de Belgische kust:  
Op kamp? Check, ik vertrek  Uitleven in de duinen
Op kamp? Check, ik vertrek  Racen met de go carts
Op kamp? Check, ik vertrek  Leuke spelletjes
Spanje, Italië en Nederland:
Op kamp? Check, ik vertrek  Lekker chillen aan het strand
Op kamp? Check, ik vertrek  Coole (watersport)activiteiten
Op kamp? Check, ik vertrek  Toffe uitstappen

 

Zoek je strandvakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode
Thema

Bruck - Haus Eberleiten SNOW

Oostenrijk - Tirol

volzet

Midden in het Zillertal verblijven we in het rustige dorpje Bruck. Met onze eigen bus rijden we elke dag naar de skipiste. We snowboarden elke dag 4 uur, snuiven de echte Oostenrijkse sfeer op, ontspannen in het zwembad en houden leuke feestjes in onze eigen disco.

Altrei - Haus Lochmann SKI

Italië - Dolomieten

volzet

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de paasvakantie beleven 8-12-jarigen hier een onvergetelijke wintervakantie. Sneeuw verzekerd! We skiën 4 uur per dag, begeleid door de K&K monitoren. Een Italiaanse leraar wisselt tussen onze verschillende skigroepjes om onze techniek bij te schaven en coole oefeningen te doen. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Altrei - Haus Lochmann SNOW

Italië - Dolomieten

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de paasvakantie beleven 8-12-jarigen hier een onvergetelijke wintervakantie. Sneeuw verzekerd! We snowboarden 4 uur per dag, begeleid door de K&K monitoren. Een Italiaanse leraar wisselt tussen onze verschillende snowboardgroepjes om onze techniek bij te schaven en coole oefeningen te doen. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Bruck - Haus Eberleiten SKI

Oostenrijk - Tirol

volzet

Midden in het Zillertal verblijven we in het rustige dorpje Bruck. Met onze eigen bus rijden we elke dag naar de skipiste. We skiën elke dag 4 uur, snuiven de echte Oostenrijkse sfeer op, ontspannen in het zwembad en houden leuke feestjes in onze eigen disco.

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

volzet

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag rijden we 4 uur paard, aangepast aan ieders niveau. Daarnaast verzorgen we de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Ronse - De Ijsmolenhoeve - ADVENTURE

België - Oost-Vlaanderen

Laatste plaatsen

Hey avonturiers! Ga je mee naar de IJsmolenhoeve? We slapen er in een mooi gerenoveerde boerderij of in de paasvakantie in safaritenten en amuseren ons met muurklimmen, kampen bouwen en lasershoot en nog veel meer! Een onvergetelijke ervaring!

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

Laatste plaatsen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We rijden dagelijks 4 uur per dag paard. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen.

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

bijna volzet

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Peer - Sporthotel Breugelhoeve SNOW

België - Limburg

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. We verblijven in sporthotel Breugelhoeve in het rustige Limburg. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Snowvalley Peer. Daarnaast zijn er superleuke avondactiviteiten en lekker en gezond eten. 

Peer - Sporthotel Breugelhoeve SKI

België - Limburg

bijna volzet

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. We verblijven in sporthotel Breugelhoeve in het rustige Limburg. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Snowvalley Peer. Daarnaast zijn er superleuke avondactiviteiten en lekker en gezond eten. 

Wortel - De Bonte Beestenboel

België - Antwerpen

Kriebels en Kuren wachtlijst

We logeren op kinderboerderij De Bonte Beestenboel in Wortel, in de Antwerpse Kempen. Het wordt een bonte week met activiteiten zoals dieren verzorgen, ons eigen papier scheppen, groentjes telen in de moestuin. En natuurlijk heel veel spelletjes spelen met de K&K monitoren.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

volzet

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u00 en tot 18u00. 

OPGELET: dit is een vakantie zonder overnachting

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u00 tot 18u00. 

OPGELET: dit is een vakantie zonder overnachting

Mauterndorf - Haus Wendy SKI

Oostenrijk - Salzburgerland

bijna volzet

Sport, sport, en nog eens sport. Als skiër verbeter je je skills op de piste én geniet je van uitdagende activiteiten ernaast. Van een intense hike naar de bergtop tot een partijtje voetbal, basketbal, baseball of volleybal. De ideale sportieve uitlaatklep!

Mauterndorf - Haus Wendy SNOW

Oostenrijk - Salzburgerland

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw
Sport, sport, en nog eens sport. Als snowboarder verbeter je je skills op de piste én geniet je van uitdagende activiteiten ernaast. Van een intense hike naar de bergtop tot een partijtje voetbal, basketbal, baseball of volleybal. De ideale sportieve uitlaatklep!

Lichtaart - De Hoge Rielen

België - Antwerpen

Kriebels en Kuren wachtlijst

We verblijven midden in recreatiedomein De Hoge Rielen in Lichtaart. Ons eigen paviljoen toveren we om tot een avontuurlijk fort in het bos. We ravotten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en leven ons uit in de wereld van de Cowboys en Cowgirls!

Aagtekerke - Ponyhof

Nederland - Zeeland

bijna volzet

Een intensieve paardrijvakantie met veel buitenritten. Perfect voor wie al veel rijervaring heeft. We amuseren ons en genieten erop los in het mooie Zeeland.

Cadzand - Cadzandie

Nederland - Zeeland

In Cadzand zitten we op een volledig afgesloten domein. Ons domein omvat veel grote speelvelden, een speelbos met boomhut en veel meer! Ideaal om een weekje goed te ravotten. Ook de go-carts staan voor ons klaar on toertjes over het autovrije domein te rijden. De keuken zorgt alle dagen voor overheerlijke verse maaltijden om van te smullen.

Merelbeke - Bakkershof

België - Oost-Vlaanderen

volzet

Paardenliefhebbers, maak je klaar voor een unieke vakantie! Je verblijft op een gezellige boerderij en bent maar liefst 4 uur per dag bezig met de paarden. Je leert ze zadelen, verzorgen en voederen. En ook paardrijden staat natuurlijk op de planning, waarbij je ook kan kiezen voor eventing. Dé paardenvakantie bij uitstek!

Altrei - Haus Lochmann - CLASSIC

Italië - Dolomieten

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de zomer beleven 13-15-jarigen hier een onvergetelijke vakantie. We amuseren ons tijdens de toffe activiteiten in de bergen, begeleid door de K&K monitoren. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Eerste Vorige Laatste Volgende 
1 | 2 | 3 | 4
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

Kriebels & Kuren vzw: jeugdvakanties (0473.485.308), Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten, waaronder Kriebels & Kuren vzw en Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501, die elk hun eigen activiteiten organiseren. Meer details, info en voorwaarden hieromtrent op www.oz.be/groep-oz. De vermelde voordelen en diensten voor OZ en Partena Ziekenfonds klanten zijn enkel geldig voor klanten van OZ501 en Partena Ziekenfonds die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Voor het leesgemak wordt er gerefereerd naar "Partena" klanten. Hiermee worden telkens "Partena Ziekenfonds" klanten bedoeld. Alle kortingen zijn reeds verrekend in de vermelde prijzen voor ‘OZ en Partena klanten’.