Ontdek de WWF-Rangersclub met K&K - | Kriebels & Kuren
K&K WWF-Rangersclub

WWF-Rangerclub

Je trekt op expeditie door de natuur en leert hoe je ze kan beschermen. Ontdekking, avontuur en plezier staan centraal!

Duik in de Noordzee (7 tot 11 jaar):  
Op kamp? Check, ik vertrek  Bezoek aan Zwin Natuur Park
Op kamp? Check, ik vertrek  Privé speelbos en boomhut
Op expeditie in de Hoge Venen (11 tot 14 jaar):
Op kamp? Check, ik vertrek  Worskhop 'overleven in de natuur'
Op kamp? Check, ik vertrek  Vroegevogeltocht

 

Zoek je WWF-Rangersclub

Vakantie type*
Land
Plaats
Leeftijd
Periode
Thema

Grote Brogel - Manege Breugelhoeve

België - Limburg

bijna volzet

We logeren in het rustige Limburg op manege Breugelhoeve, een van de best ingericht maneges van het land. Elke dag rijden we 4 uur paard, aangepast aan ieders niveau. Daarnaast verzorgen we de paarden en spelen we superleuke spelletjes.

Ronse - De Ijsmolenhoeve - ADVENTURE

België - Oost-Vlaanderen

volzet

Hey avonturiers! Ga je mee naar de IJsmolenhoeve? We slapen er in een mooi gerenoveerde boerderij of in de paasvakantie in safaritenten en amuseren ons met muurklimmen, kampen bouwen en lasershoot en nog veel meer! Een onvergetelijke ervaring!

Beauvoorde - Beauvoorde - De Boerderie

België - West-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Ben jij klaar voor een beestige boerderijweek? Je maakt kennis met de gezellige beestenboel op de boerderij en helpt bij het voederen en verzorgen van de dieren. We gaan samen op ontdekkingstocht op de boerderij, verkennen de moestuin, toveren onze aardappelen om tot de heerlijkste frietjes en bakken lekker brood. Hou je van boerderijdieren? Zin om konijnen te knuffelen, kakelverse eieren te rapen en dieren te voederen? Je monitoren staan te popelen om voluit te ravotten en het echte boerenleven op te snuiven.

Bissegem - Domein Leiedal

België - West-Vlaanderen

Vlakbij Kortrijk zijn we te gast in Domein Leiedal. We rijden dagelijks 4 uur per dag paard. Daarnaast houden we ons bezig met verzorgen van de paarden en organiseren de monitoren toffe activiteiten. Begeleiding is voorzien door Sportievak en erkend door Sport Vlaanderen.

Pulle - Boerderij Groenhof

België - Antwerpen

Op de doe-mee-boerderij 't Groenhof in Pulle zit je goed voor een weekje echte boerderijactiviteiten! We verzorgen de dieren, maken zelf brood en confituur, knutselen kaarsen en zeepjes en spelen keileuke spelletjes. Dit alles in een rustige, groene omgeving.

Kieldrecht - Jeugdcentrum Prosper Polder

België - Oost-Vlaanderen

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Het recept voor een geslaagde vakantie? Dat is 6 dagen je eigen maaltijden koken, experimenteren met ingrediënten, je persoonlijk receptenboek aanvullen en heerlijk buiten spelen met alle keukenprinse(sse)n. Knutsel je ook mee onze tafelversiering?

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4u skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u tot 18u.

Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4u skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u tot 18u.

Opgelet: dit is een vakantie zonder overnachting.

Bruck - Haus Eberleiten SNOW

Oostenrijk - Tirol

Midden in het Zillertal verblijven we in het rustige dorpje Bruck. Met onze eigen bus rijden we elke dag naar de skipiste. We snowboarden elke dag 4 uur, snuiven de echte Oostenrijkse sfeer op, ontspannen in het zwembad en houden leuke feestjes in onze eigen disco.

Altrei - Haus Lochmann SKI

Italië - Dolomieten

volzet

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de paasvakantie beleven 8-12-jarigen hier een onvergetelijke wintervakantie. Sneeuw verzekerd! We skiën 4 uur per dag, begeleid door de K&K monitoren. Een Italiaanse leraar wisselt tussen onze verschillende skigroepjes om onze techniek bij te schaven en coole oefeningen te doen. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Altrei - Haus Lochmann SNOW

Italië - Dolomieten

'All-time favourite' Altrei in de Italiaanse Dolomieten is er weer bij! Tijdens de paasvakantie beleven 8-12-jarigen hier een onvergetelijke wintervakantie. Sneeuw verzekerd! We snowboarden 4 uur per dag, begeleid door de K&K monitoren. Een Italiaanse leraar wisselt tussen onze verschillende snowboardgroepjes om onze techniek bij te schaven en coole oefeningen te doen. In Haus Lochmann genieten we van onze eigen feestjes en activiteiten.

Bruck - Haus Eberleiten SKI

Oostenrijk - Tirol

bijna volzet

Midden in het Zillertal verblijven we in het rustige dorpje Bruck. Met onze eigen bus rijden we elke dag naar de skipiste. We skiën elke dag 4 uur, snuiven de echte Oostenrijkse sfeer op, ontspannen in het zwembad en houden leuke feestjes in onze eigen disco.

Kester - Hof Ter Molleken

België - Vlaams-Brabant

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw

Manege Hof ter Molleken ligt middenin de groene, heuvelachtige regio van het Pajottenland. Rond de vierkantshoeve ligt een overdekte rijbaan, een grote springpiste met vast springparcours, een buitenpiste én een longeerpiste. Alles voor een unieke ervaring samen met de paarden!

Peer - Sporthotel Breugelhoeve SNOW

België - Limburg

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. We verblijven in sporthotel Breugelhoeve in het rustige Limburg. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Snowvalley Peer. Daarnaast zijn er superleuke avondactiviteiten en lekker en gezond eten. 

Peer - Sporthotel Breugelhoeve SKI

België - Limburg

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. We verblijven in sporthotel Breugelhoeve in het rustige Limburg. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Snowvalley Peer. Daarnaast zijn er superleuke avondactiviteiten en lekker en gezond eten. 

Wortel - De Bonte Beestenboel

België - Antwerpen

We logeren op kinderboerderij De Bonte Beestenboel in Wortel, in de Antwerpse Kempen. Het wordt een bonte week met activiteiten zoals dieren verzorgen, ons eigen papier scheppen, groentjes telen in de moestuin. En natuurlijk heel veel spelletjes spelen met de K&K monitoren.

Wilrijk - Aspen SKI

België - Antwerpen

volzet

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur skiën op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u00 en tot 18u00. 

OPGELET: dit is een vakantie zonder overnachting

Wilrijk - Aspen SNOW

België - Antwerpen

De perfecte wintersportvakantie: vlakbij huis en mét sneeuwgarantie. Elke dag gaan we 4 uur snowboarden op de indoorpiste van Aspen Wilrijk. Daarnaast is er dagelijks een superleuke opvang vanaf 8u00 tot 18u00. 

OPGELET: dit is een vakantie zonder overnachting

Mauterndorf - Haus Wendy SKI

Oostenrijk -

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw
Sport, sport, en nog eens sport. Als skiër verbeter je je skills op de piste én geniet je van uitdagende activiteiten ernaast. Van een intense hike naar de bergtop tot een partijtje voetbal, basketbal, baseball of volleybal. De ideale sportieve uitlaatklep!

Mauterndorf - Haus Wendy SNOW

Oostenrijk - Salzburgerland

K&K Jeugdvakanties 2019 - nieuw
Sport, sport, en nog eens sport. Als snowboarder verbeter je je skills op de piste én geniet je van uitdagende activiteiten ernaast. Van een intense hike naar de bergtop tot een partijtje voetbal, basketbal, baseball of volleybal. De ideale sportieve uitlaatklep!

Eerste Vorige Laatste Volgende 
1 | 2 | 3 | 4
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

Kriebels & Kuren vzw: jeugdvakanties (0473.485.308), Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten, waaronder Kriebels & Kuren vzw en Onafhankelijk Ziekenfonds OZ501, die elk hun eigen activiteiten organiseren. Meer details, info en voorwaarden hieromtrent op www.oz.be/groep-oz. De vermelde voordelen en diensten voor OZ en Partena Ziekenfonds klanten zijn enkel geldig voor klanten van OZ501 en Partena Ziekenfonds die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Voor het leesgemak wordt er gerefereerd naar "Partena" klanten. Hiermee worden telkens "Partena Ziekenfonds" klanten bedoeld. Alle kortingen zijn reeds verrekend in de vermelde prijzen voor ‘OZ en Partena klanten’.