K&K Jeugdvakanties: massa's energie, bergen plezier! - | Kriebels & Kuren
Jeugdvakanties Kriebels & Kuren zomer 2020

K&K Jeugdvakanties

Geen kamp, wel vakantie!

Onze kinderen hebben een druk leven, ze verdienen hun K&K vakantie dubbel en dik. Vergeet studeren en opruimen, denk liever aan megacoole dingen doen, lekker relaxen en nieuwe vrienden maken. Ook vakantie met Kriebels & Kuren is een erg slimme zet!

Kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar beleven met Kriebels & Kuren de leukste vakanties! Met een groep leeftijdsgenoten en een stel knotsgekke K&K monitoren gaan ze op vakantie in binnen- en buitenland. Kriebels & Kuren: vrienden op avontuur!

Het K&K aanbod

Zin in een actieve zomervakantie in binnen- of buitenland? Of ga je liever snowboarden of skiën in de winter? Kriebels & Kuren heeft voor alle seizoenen iets te bieden! Onze vakanties zijn er voor kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar. Ontdek snel ons aanbod, je vindt er ongetwijfeld de geknipte vakantie!

Naar het K&K aanbod

Hoe boeken?

Je hebt jouw droomvakantie gevonden, fantastisch. Boeken maar! Ga je voor een online of telefonische boeking? En welke gegevens en documenten heb je nodig? Lees hier na hoe je je boeking zo vlot mogelijk laat verlopen.

Tips voor een vlotte boeking


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt