K&K Jeugdvakanties: hoe boeken? - | Kriebels & Kuren
Kriebels & Kuren

Hoe boeken?

Mijn OZ-login

Je kan je vakantie volledig online boeken. Hiervoor heb je een “Mijn OZ-login” nodig op naam van je kind. We horen je denken: "Maar we boeken toch bij Kriebels & Kuren en niet bij OZ?". Dat klopt! Maar met deze login kan je meteen inloggen in ons boekingssysteem op de naam van de vakantieganger zelf. Door de link met OZ beschikken we – bij OZ klanten - namelijk al over alle nodige gegevens en hoef je zelf niets meer in te vullen. Handig toch?

Heb je zelf (als ouder) al een Mijn OZ-login? Goed! Maar die kan je niet gebruiken om de K&K vakantie van je kind(eren) te boeken. Ze hebben hun eigen login nodig. 

Geen OZ klant?

Kriebels & Kuren vakanties zijn toegankelijk voor iedereen! Om te kunnen boeken heb je wél een “Mijn OZ login” op naam van je kind nodig. Je wordt hierdoor uiteraard geen klant van OZ. Deze dient enkel om de K&K vakantie te kunnen boeken. Volg onderstaande stappen om zo’n login aan te maken.

Online boeken

  1. Creëer hier een "Mijn OZ" log-in voor je kind.
    Hiervoor heb je zijn/haar rijksregisternummer nodig. Je mag wel je eigen e-mailadres en GSM nummer gebruiken. Je kind al eerder geregistreerd? Dan kan je deze stap overslaan.

    Registreer je kind(eren) voor Mijn OZ

  2. Meld je kind aan met zijn/haar "Mijn OZ" login.

  3. Kies de gewenste vakantie op deze website, selecteer de juiste periode en klik op "BOEKEN".

  4. Houd een bankkaart en kaartlezer bij de hand om het voorschot online te betalen.
    Na het doorlopen van de reserveringsschermen ontvang je in de loop van de dag een bevestigingsmail. Hou deze mail goed bij, want dit is de officiële bevestiging van je boeking. 

Wanneer boeken?

Elk jaar proberen we de volgende tijdslijn te volgen: het winteraanbod voor het volgende jaar is rond het einde van de zomervakantie beschikbaar, het zomeraanbod vanaf 1 december. Op onze website kan je steeds terecht voor het meest recente aanbod!

Vragen?

Ons vakantieteam is elke werkdag bereikbaar van 8u30 tot 16u30 (m.u.v. vrijdag tot 16u) telefonisch (03 201 84 70) of via e-mail (kriebelsenkuren@oz.be).