K&K Jeugdvakanties: hoe boeken? - | Kriebels & Kuren
Kriebels & Kuren

Hoe boeken?

Mijn K&K account

Je kan je vakantie volledig online boeken. Hiervoor heb je een “Mijn K&K” account nodig op naam van je kind.

Heb je een Mijn OZ account voor je kind omdat je OZ klant bent of in het verleden al een K&K vakantie boekte? Weet dat je met diezelfde gegevens kan inloggen op je K&K account. Heb je als ouder een Mijn OZ account? Heel fijn! Je kan ze hier echter niet gebruiken. Kinderen hebben hun eigen K&K account nodig.

Online boeken

 1. Kies de gewenste vakantie en periode en klik op "BOEKEN"

 2. Meld je kind aan met zijn/haar "Mijn K&K" account.

  Heb je er nog geen? Creëer op dat moment dan eerst een "Mijn K&K" account voor je kind door te klikken op ‘registreren’. Hiervoor heb je zijn/haar rijksregisternummer nodig. Je mag uiteraard wel je eigen GSM nummer en e-mailadres gebruiken.

 3. Na het inloggen kom je terug terecht op de startpagina.
  Kies opnieuw de gewenste vakantie en periode en klik op "BOEKEN"

 4. Volg de verdere stappen online om je inschrijving te vervolledigen.

  Houd een bankkaart en kaartlezer bij de hand om het voorschot online te betalen. Na het doorlopen van de reserveringsschermen ontvang je in de loop van de dag een bevestigingsmail. Hou deze mail goed bij, want dit is de officiële bevestiging van je boeking.

  Ben je Partena klant en boek je online? De korting voor Partena klanten kan voorlopig nog niet automatisch worden verwerkt door de online reservatietool. Je kan echter met een gerust hart boeken en alvast een voorschot betalen. Je ontvangt binnen de 3 werkdagen een aangepast betaaloverzicht met het correcte saldobedrag waar je korting wél is verwerkt.

Vragen of hulp nodig bij het boeken?

De K&K Vakantiedienst is elke werkdag bereikbaar van 8u30 tot 16u30 (m.u.v. vrijdag tot 16u), telefonisch op 03 201 84 70 of via e-mail naar info@kriebelsenkuren.be. Wij helpen je graag!

Wanneer boeken

Het hele jaar door vind je vakanties terug op onze website. We proberen elk jaar de volgende tijdslijn te volgen voor bekendmaking van een nieuw seizoen: het krokus- en paasaanbod voor het volgende jaar is rond het einde van augustus beschikbaar, het zomer- en herfstaanbod staat begin december online.