K&K Vakanties in beeld - | Kriebels & Kuren
Kriebels & Kuren vakanties in beeld

Krokus 2018

Ontdek hier de keicoole fotoalbums van onze vakantiebestemmingen in de krokusvakantie van 2018. Met onze knotsgekke K&K groepen trokken we naar de bergen, de boerderij en de manege.

 

Bekijk de foto's

Krokus 2017

K&K fotoalbums krokus 2017Wat een fantastische krokusvakantie was het! Onze knotsgekke groepen en hun moni's gingen skiƫn, snowboarden en paardrijden in binnen- en buitenland. Check hier de foto's van hun avonturen.

Bekijk de foto's

Kerstvakantie 2017

Kriebels & Kuren kerstvakantie 2017Wat is er leuker dan het nieuwe jaar inzetten tijdens een knotsgekke vakantie? Juist ja :) Daarom gingen wij tijdens de kerstvakantie skiën, snowboarden en paardrijden!

Bekijk de foto's

Zomer 2017

K&K fotoalbums krokus 2017Ontdek hier de fotoalbums van de K&K Zomervakanties van 2017. Snuif de zomersfeer op, blik terug op jouw vakantie of warm je alvast op voor je volgende K&K Jeugdvakantie...

Bekijk de foto's

Pasen 2017

Fotoalbums paasvakantie 2017Tijdens de paasvakantie gingen we paardrijden, moestuinieren op de boerderij en voor de laatste keer dit seizoen skiën en snowboarden. Het was de max! Bekijk hier onze foto's.

Bekijk de foto's

Zomer 2016

K&K Jeugdvakanties fotoalbums zomer 2016

Ontdek hier de fotoalbums van de K&K Zomervakanties van 2016. Snuif nog even die zomersfeer op, blik terug op jouw voorbije vakantie of warm je alvast op voor je volgende K&K Jeugdvakantie...

Bekijk de foto's


OZ501 © 2018 - Persoonlijke levenssfeer

Vlaanderen verbeelding werkt