Safety first bij K&K | K&K Zomervakanties 2021 - | Kriebels & Kuren

Safety first bij K&K

Safety first én plezier verzekerd

Handen wassen, afstand houden, sociaal contact beperken,… Corona dicteert momenteel de wet. Wil dat zeggen dat onze vakanties minder tof zijn? Nope. Zijn ze dan minder veilig? Uiteraard niet! We bezorgen alle kinderen de vakantie van hun leven én laten alle ouders op beide oren slapen. Plezier en veiligheid gaan bij K&K hand in hand!

Bij K&K volgen we de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad strikt op. Bovendien is K&K een erkende organisatie voor landelijk jeugdwerk, en dus houden we ons aan de speciale protocollen die hiervoor werden uitgeschreven. Voor buitenlandse reizen volgen we uiteraard de regels van het land van bestemming op.

  • Wist je dat je voor de reservatie van een jeugdvakantie slechts 10% voorschot hoeft te betalen? Bovendien geldt een omruilgarantie: indien de vakantie omwille van een nieuwe coronagolf niet kan doorgaan, kan je gewoon omboeken. Of we betalen jou terug in de vorm van een tegoedbon.

We houden het proper

Het spreekt voor zich dat kinderen naar hartenlust mogen ravotten. Maar persoonlijke hygiëne is nu eenmaal belangrijker dan ooit. We laten de handen vaker wassen, letten erop dat er gehoest wordt in de elleboog en geniest in een papieren zakdoekje. Dat spreekt voor zich.

De kamers, het sanitair en de eetzaal krijgen regelmatig een extra poetsbeurt. Voor ons het ideale excuus om wat langer buiten te zijn! Verder zullen de slaapvertrekken dagelijks verlucht worden.

We slapen ons fit

Voldoende rust nemen helpt om fit en gezond te blijven. Daarom zullen de monitoren bij het begin van de vakantie vaste uren afspreken waarop de groep opstaat en gaat slapen. Zo zijn we helemaal uitgerust voor een dag vol avontuur.

We blijven in onze bubbel

Alle contacten met mensen van buitenaf worden tot een minimum beperkt. Ook binnen onze bubbel houden we afstand. Wie ouder is dan 12 jaar draagt een mondmasker indien de afstand niet gerespecteerd kan worden. Voor de zekerheid vragen we dat alle kinderen (ook onder 12 jaar) enkele mondmaskers meebrengen. Zo zijn we op alles voorbereid!

We kijken ernaar uit om onze vakanties van een hashtag ‘#coronaproof’ te voorzien!

Hopelijk tot binnenkort bij K&K.